Nyheder – Københavns Universitet

Engerom > Biblioteker > Nyheder

Institutbiblioteksnyt

• Trådløs tilgang: Som ansat eller studerende skal du benytte eduroam.
  • Fagstuderende på Institut for Engelsk, Germansk & Romansk har døgnadgang med gyldigt årskort.
  • Engeroms samling af dvd'er er nu anbragt i Biblioteket på 3. etage, hvor de kan bruges på samme betingelser som bøgerne: De kan således ikke hjemlånes men kun bruges på stedet. Som enkeltbruger på 3. etage (dvd) ved udlevering af høretelelefoner fra personalet, eller i gruppesammenhæng i bibliotekets studierum, 23.3.27, hvor der er anbragt fjernsyn med dvd-afspiller.
    Der er selvbetjening i videoafdelingen. Kun lærere kan tage videoer ud fra bibliotekets område. For alle låns vedkommende skal lånet noteres på liste uden for bibliotekskontoret på 3. etage, så vi ved, hvor lånet befinder sig.
    Ved henvendelse til personalet - ma-fr kl. 10-17 - får man adgang til rummet. Man er også velkommen til at reservere materiale og plads i forvejen: Det sker også ved henvendelse til personalet (Dennis og Filip).Vi håber denne ordning vil være til glæde for alle lærere og studerende.

Generelle nyheder

• Informationsportalen er et godt sted at finde nyheder inden for biblioteksverdenen ... blandt andet.

Nyt fra KB og KUB

Portal nyt