EnGeRoms Studenterkonference – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Engerom > EnGeRoms Studenterkonf...

EnGeRom Studenterkonference

EnGeRoms Studenterkonference giver studerende mulighed for at dele deres arbejde med andre, og for at formidle deres entusiasme for stoffet. Her kan man fremlægge en god idé fra BA-projektet, specialet, fra en opgave, eller bare noget fagligt man har nørklet med.

Konferencen er arrangeret af studerende. En gang om året udsendes et Call for Papers, og alle som læser på EnGeRom (både på BA- og KA-niveau) kan indsende et forslag og har mulighed for at blive udvalgt til at holde et 10 til 15-minutters oplæg.

Konferencen er et forum hvor studerende kan afprøve deres evner for mundtlig fremstilling og formidling i en rar og venlig stemning – uden bedømmelse eller karakterer.

Det kræver dog studerende fra hele Engerom har lyst til at fremvise deres arbejde. Det er til gengæld lige meget om man er nystartet på bacheloren eller færdig med sit speciale. Præsentationer forventes at have en varighed på 10 minutter med mulighed for at man kan få op til 15 og de må være på enten dansk eller engelsk.

Betragt dette som en enestående mulighed for at fremlægge dine tanker og idéer i et afslappet forum, hvor du kan få feedback fra dine mange interesserede medstuderende, men også som mulighed for at udforske nye projekter, hvor svaret ikke er givet på forhånd. Vi giver dig også for at mødes med andre akademikere, som kan hjælpe dig på vej med dette.