Høringssvar til ?Forslag til Lov om ændring af lov om Folkeskolen (Styrket undervisning i dansk som andetsprog, herunder udvidet adgang til at henvise tosprogede elever til andre skoler end distrikts: Fremsendt på anmodning af Dokumentations- og rådgivningscenteret om Racediskrimination

Publikation: AndetAndet bidragForskning

Standard

Høringssvar til ?Forslag til Lov om ændring af lov om Folkeskolen (Styrket undervisning i dansk som andetsprog, herunder udvidet adgang til at henvise tosprogede elever til andre skoler end distrikts : Fremsendt på anmodning af Dokumentations- og rådgivningscenteret om Racediskrimination. / Horst, Christian; Holmen, A.

2005, Andet.

Publikation: AndetAndet bidragForskning

Harvard

Horst, C & Holmen, A 2005, Høringssvar til ?Forslag til Lov om ændring af lov om Folkeskolen (Styrket undervisning i dansk som andetsprog, herunder udvidet adgang til at henvise tosprogede elever til andre skoler end distrikts: Fremsendt på anmodning af Dokumentations- og rådgivningscenteret om Racediskrimination..

APA

Horst, C., & Holmen, A. (2005). Høringssvar til ?Forslag til Lov om ændring af lov om Folkeskolen (Styrket undervisning i dansk som andetsprog, herunder udvidet adgang til at henvise tosprogede elever til andre skoler end distrikts: Fremsendt på anmodning af Dokumentations- og rådgivningscenteret om Racediskrimination.

Vancouver

Horst C, Holmen A. Høringssvar til ?Forslag til Lov om ændring af lov om Folkeskolen (Styrket undervisning i dansk som andetsprog, herunder udvidet adgang til at henvise tosprogede elever til andre skoler end distrikts: Fremsendt på anmodning af Dokumentations- og rådgivningscenteret om Racediskrimination. 2005.

Author

Horst, Christian ; Holmen, A. / Høringssvar til ?Forslag til Lov om ændring af lov om Folkeskolen (Styrket undervisning i dansk som andetsprog, herunder udvidet adgang til at henvise tosprogede elever til andre skoler end distrikts : Fremsendt på anmodning af Dokumentations- og rådgivningscenteret om Racediskrimination. 2005.

Bibtex

@misc{fc61d8221b05421caf4487c3ffdf063d,
title = "H{\o}ringssvar til ?Forslag til Lov om {\ae}ndring af lov om Folkeskolen (Styrket undervisning i dansk som andetsprog, herunder udvidet adgang til at henvise tosprogede elever til andre skoler end distrikts: Fremsendt p{\aa} anmodning af Dokumentations- og r{\aa}dgivningscenteret om Racediskrimination",
author = "Christian Horst and A. Holmen",
year = "2005",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Høringssvar til ?Forslag til Lov om ændring af lov om Folkeskolen (Styrket undervisning i dansk som andetsprog, herunder udvidet adgang til at henvise tosprogede elever til andre skoler end distrikts

T2 - Fremsendt på anmodning af Dokumentations- og rådgivningscenteret om Racediskrimination

AU - Horst, Christian

AU - Holmen, A.

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Andet bidrag

ER -

ID: 44367854