Effekten af absolut kumulation: BILAG TIL STRAFFELOVSRÅDETS UDTALELSE, NOVEMBER 2012

Research output: Book/ReportReportResearch

Standard

Effekten af absolut kumulation : BILAG TIL STRAFFELOVSRÅDETS UDTALELSE, NOVEMBER 2012. / Kyvsgaard, Britta; Klement, Christian.

2012. 40 p.

Research output: Book/ReportReportResearch

Harvard

Kyvsgaard, B & Klement, C 2012, Effekten af absolut kumulation: BILAG TIL STRAFFELOVSRÅDETS UDTALELSE, NOVEMBER 2012. <http://www.justitsministeriet.dk/sites/default/files/media/Arbejdsomraader/Forskning/Forskningsrapporter/2012/Rapport_kumulation.pdf>

APA

Kyvsgaard, B., & Klement, C. (2012). Effekten af absolut kumulation: BILAG TIL STRAFFELOVSRÅDETS UDTALELSE, NOVEMBER 2012. http://www.justitsministeriet.dk/sites/default/files/media/Arbejdsomraader/Forskning/Forskningsrapporter/2012/Rapport_kumulation.pdf

Vancouver

Kyvsgaard B, Klement C. Effekten af absolut kumulation: BILAG TIL STRAFFELOVSRÅDETS UDTALELSE, NOVEMBER 2012. 2012. 40 p.

Author

Kyvsgaard, Britta ; Klement, Christian. / Effekten af absolut kumulation : BILAG TIL STRAFFELOVSRÅDETS UDTALELSE, NOVEMBER 2012. 2012. 40 p.

Bibtex

@book{1bdb7bf2577246429980e3da8aafb1d6,
title = "Effekten af absolut kumulation: BILAG TIL STRAFFELOVSR{\AA}DETS UDTALELSE, NOVEMBER 2012",
abstract = "Som led i finansloven for 2011 blev regeringen og forligspartierne enige om at unders{\o}ge reglerne om strafudm{\aa}ling ved samtidig p{\aa}d{\o}mmelse af flere kriminelle forhold og i forbindelse hermed vurdere konsekvenserne af at {\ae}ndre de g{\ae}ldende regler i forhold til kapacitetsbehovet i Kriminalforsorgens institutioner. P{\aa} den baggrund har Justitsministeriet anmodet Straffelovr{\aa}det om en udtalelse om reglerne for strafudm{\aa}ling ved samtidig p{\aa}d{\o}mmelse af flere kriminelle forhold. Straffelovr{\aa}det blev samtidig anmodet om at vurdere, om der er grundlag for at {\ae}ndre de g{\ae}ldende regler, herunder eventuelt p{\aa} udvalgte omr{\aa}der. Endvidere blev Straffelovr{\aa}det anmodet om at vurdere, hvilke kapacitetsm{\ae}ssige og {\o}konomiske konsekvenser der ville v{\ae}re forbundet med at {\ae}ndre de g{\ae}ldende regler. I forl{\ae}ngelse heraf er Justitsministeriets Forskningskontor blevet bedt om at beregne forskellen i henholdsvis samlet strafmasse og samlet b{\o}desum ved en absolut kumulation i forhold til en modereret kumulation, som nu er g{\ae}ldende.",
keywords = "Det Juridiske Fakultet, straf, kumulation, f{\ae}ngselspladser",
author = "Britta Kyvsgaard and Christian Klement",
year = "2012",
language = "Dansk",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Effekten af absolut kumulation

T2 - BILAG TIL STRAFFELOVSRÅDETS UDTALELSE, NOVEMBER 2012

AU - Kyvsgaard, Britta

AU - Klement, Christian

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Som led i finansloven for 2011 blev regeringen og forligspartierne enige om at undersøge reglerne om strafudmåling ved samtidig pådømmelse af flere kriminelle forhold og i forbindelse hermed vurdere konsekvenserne af at ændre de gældende regler i forhold til kapacitetsbehovet i Kriminalforsorgens institutioner. På den baggrund har Justitsministeriet anmodet Straffelovrådet om en udtalelse om reglerne for strafudmåling ved samtidig pådømmelse af flere kriminelle forhold. Straffelovrådet blev samtidig anmodet om at vurdere, om der er grundlag for at ændre de gældende regler, herunder eventuelt på udvalgte områder. Endvidere blev Straffelovrådet anmodet om at vurdere, hvilke kapacitetsmæssige og økonomiske konsekvenser der ville være forbundet med at ændre de gældende regler. I forlængelse heraf er Justitsministeriets Forskningskontor blevet bedt om at beregne forskellen i henholdsvis samlet strafmasse og samlet bødesum ved en absolut kumulation i forhold til en modereret kumulation, som nu er gældende.

AB - Som led i finansloven for 2011 blev regeringen og forligspartierne enige om at undersøge reglerne om strafudmåling ved samtidig pådømmelse af flere kriminelle forhold og i forbindelse hermed vurdere konsekvenserne af at ændre de gældende regler i forhold til kapacitetsbehovet i Kriminalforsorgens institutioner. På den baggrund har Justitsministeriet anmodet Straffelovrådet om en udtalelse om reglerne for strafudmåling ved samtidig pådømmelse af flere kriminelle forhold. Straffelovrådet blev samtidig anmodet om at vurdere, om der er grundlag for at ændre de gældende regler, herunder eventuelt på udvalgte områder. Endvidere blev Straffelovrådet anmodet om at vurdere, hvilke kapacitetsmæssige og økonomiske konsekvenser der ville være forbundet med at ændre de gældende regler. I forlængelse heraf er Justitsministeriets Forskningskontor blevet bedt om at beregne forskellen i henholdsvis samlet strafmasse og samlet bødesum ved en absolut kumulation i forhold til en modereret kumulation, som nu er gældende.

KW - Det Juridiske Fakultet

KW - straf

KW - kumulation

KW - fængselspladser

M3 - Rapport

BT - Effekten af absolut kumulation

ER -

ID: 41923474