Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler: Sproglighed

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Standard

Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler : Sproglighed. / Farø, Ken Joensen.

I: Maal og Maele, Nr. 1, 05.2012, s. 4-4.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Harvard

Farø, KJ 2012, 'Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler: Sproglighed', Maal og Maele, nr. 1, s. 4-4.

APA

Farø, K. J. (2012). Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler: Sproglighed. Maal og Maele, (1), 4-4.

Vancouver

Farø KJ. Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler: Sproglighed. Maal og Maele. 2012 maj;(1):4-4.

Author

Farø, Ken Joensen. / Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler : Sproglighed. I: Maal og Maele. 2012 ; Nr. 1. s. 4-4.

Bibtex

@article{40950d8007dc45ff8237de32de4cec45,
title = "Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler: Sproglighed",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, gastronomi, kartofler, sammens{\ae}tninger, dansk, lingvistik, gerundiv, brunede kartofler",
author = "Far{\o}, {Ken Joensen}",
year = "2012",
month = "5",
language = "Dansk",
pages = "4--4",
journal = "Maal & Maele",
issn = "0106-567X",
publisher = "Maal og Maele",
number = "1",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler

T2 - Sproglighed

AU - Farø, Ken Joensen

PY - 2012/5

Y1 - 2012/5

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - gastronomi

KW - kartofler

KW - sammensætninger

KW - dansk

KW - lingvistik

KW - gerundiv

KW - brunede kartofler

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 4

EP - 4

JO - Maal & Maele

JF - Maal & Maele

SN - 0106-567X

IS - 1

ER -

ID: 38378329