Intelligent Nightlife - Er du oplyst?

Intelligent Nightlife - en anderledes aftenskole, der serverer historisk viden, kridtpibe, martini og gode tips fra 1700-tallet under mottoet: Det er cool at være dannet.

Intelligent Nightlife vil udfordre og inspirere dig til at reflektere over vigtige emner over en drink i marquis Marcel de Sades pompøse og dekadente lejlighed.

OBS: ALLE INTELLIGENT NIGHTLIFE-ARRANGEMENTER ER UDSOLGT!

10/9: Er du oplyst?

Hvad er oplysning og hvad skal man med den? Intelligent Nightlife giver dig mulighed for at komme med dit synspunkt, når der stilles spørgsmål til viden, og til hvordan man kan bruge viden aktivt og konstruktivt.

Aftenens værtinde Stephanie Surrugue byder på en koncentrationsfremmende mikstur og sørger for at en heftig diskussion fylder marquis Marcel de Sades dekadente stuer.

Martini er også gæst og du kan indtage alt, hvad du trænger til. Imens vil Carsten Meiner, der er specialist i 1700-tallet, ph.d og forskningslektor, give os sin udlægning af, hvilke værdier der siden 1700-tallet har været de vigtigste og hvilke der helt kan dømmes ude.

Lone Frank, forfatter, videnskabsjournalist og biolog, er aftenens personlige eksempel på, hvordan viden danner mennesket. Frank giver os et indblik i den personlige og professionelle håndtering af, hvordan klogskab får dig udover rampen

10.09.10 | kl 19:30 - 21:30

Sted:

Marquis Marcel de Sades lejlighed

Frederiksberg Alle 8

1820 Frederiksberg C

Pris:

Under 40 år 85 kr. Over 40 år 150 kr.