KU Forårsfestival

For første gang i umindelige tider inviteres hele KU til at mødes til en festival. Festivalen er på Nørre Campus, hvor der vil være alt fra musik for alle aldre til ”science slam”, revy-konkurrence, øl, mad og fodboldturneringer. Det bliver fantastisk! Men kun hvis vi når op på de minimum 8.000 personer, vi håber på vil komme.

Det bliver en festlig dag, som forhåbentligt kan blive en god tradition for alle medarbejdere og studerende på KU.

Kort om festivalen

Studenterrådet er i samarbejde med Studenterhuset og rektoratet på KU i fuld gang med forberedelserne.

Rektor Ralf Hemmingsen skyder festivalen i gang med åbningstale kl. 15 og festen slutter kl. 02. Det foregår på Nørre Campus i Universitetsparken.

Fordi det er første gang nogensinde, at KU på den måde inviterer alle til en fælles begivenhed, vil vi gerne bede om din hjælp til at sikre, at alle medarbejdere og studerende på dit institut kender festivalen og oplever, at de er inviteret med. Det er også muligt at deltage som frivillig.

Kommunikation

Studenterrådet har oprettet en hjemmeside, som løbende bliver opdateret med program og praktisk information. www.kufestival.dk 

Der er også oprettet en Facebook-side, som løbende opdateres med seneste nyt, konkurrencer mm. https://www.facebook.com/kufestival?ref=ts&fref=ts