Kom godt i gang med 2. semester

Studievejledningen inviterer alle 2. semesterstuderende til et drop-in møde d. 19. februar kl. 13-15 i lokale 22.0.11, hvor vi giver tips til at få taget godt hul på 2. semester på bacheloruddannelserne.

Trænger du til at få opfrisket lidt om studieteknik, læsegruppearbejde eller andre af de emner, du blev præsenteret for i introdagene i sommers, så kig forbi! Du kan deltage i hele arrangementet eller kun til de indslag du har lyst til*

PROGRAM

13.15-13.40: Studieteknik

Når man er godt i gang med semesteret glemmer man let de mange gode råd. Kom og få et lynkursus i studieteknik så du starter på en frisk i 2. semester.

13.45-14.10: Læsegrupper

Efter 1. semester og eksamen kan det være tid til at genoverveje, hvordan I arbejder sammen i gruppen. Få opfrisket hvordan I får mest muligt ud af læsegruppearbejdet.

14.15-14.40: Karriere

Det er vigtigt tidligt i uddannelsen at være bevidst om, hvor studiet kan føre hen og hvad du kan gøre for at nå dertil. Kom og hør om mulighederne og om at sætte spot på karrieren allerede nu.

14.45-15.00: Studieordning og udlandsophold

Hvad står der i din studieordning om 2. semester? Vi gennemgår de vigtigste elementer vedrørende 2. semester. Går du med planer om udveksling, så vil vi også præsentere de kommende deadlines og vigtige ting at huske om planlægningen.

*) Ønsker du kun at deltage i nogle af indslagene, bedes du møde op præcis i de 5 minuttersmellemrum mellem hvert indslag.

Med venlig hilsen
Studievejledningen