KU Literary Festival

‘Forum for Litteraturforskning’ inviterer til litteraturfestival fredag den 1. september, og det ville glæde os meget hvis især Ph.d.-studerende og KA-studerende havde lyst til at være med. Litteraturfestivalen handler om at vise hvordan litteraturkritikken på KU ser ud i dag, give inspiration, og fejre litteraturens rolle på Københavns Universitet.

Formiddagens program består af inspirationsoplæg fra KU’s litteraturforskere – program her: https://kuliteraryfestival.wordpress.com. Det bliver korte, fyndige og spændende nedslag i de nyeste idéer og forskningsstrømninger på KU.

Om eftermiddagen rykker festivalen til LiteraturHaus i Møllegade som en del af poesifestivalen ‘Reverse’. Her har vi to livlige debatter om litteraturkritikkens rolle i dag, med både lokale og internationale debattører. Der er gratis adgang. Programmet er her: https://www.reversecph.com/program/

Det står én frit om man vil komme til hele dagen eller blot enkelte dele. Man må meget gerne komme til eftermiddagens program selv om man ikke kunne deltage om formiddagen.