Patulin i æblemost
Research output: Other contribution › Net publication - Internet publication › Communication
Standard
Patulin i æblemost. / Korsgaard, Maren.
2017Baggrundsartikel.Research output: Other contribution › Net publication - Internet publication › Communication
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - ICOMM
T1 - Patulin i æblemost
AU - Korsgaard, Maren
N1 - Senest ændret: 16/10/2017
PY - 2017/10/16
Y1 - 2017/10/16
N2 - Patulin er et naturligt giftstof, der bl.a. produceres af svampen Penicillium expansum i lagrede æbler. Artiklen gennemgår de forhold, der påvirker indholdet af patulin i æblemost, bl.a. høstmetoder, lagringsforhold, sortering og håndtering i mostprocessen. Der gives en vejledning i, hvordan man minimerer risikoen for patulin-udvikling i æblemost.
AB - Patulin er et naturligt giftstof, der bl.a. produceres af svampen Penicillium expansum i lagrede æbler. Artiklen gennemgår de forhold, der påvirker indholdet af patulin i æblemost, bl.a. høstmetoder, lagringsforhold, sortering og håndtering i mostprocessen. Der gives en vejledning i, hvordan man minimerer risikoen for patulin-udvikling i æblemost.
KW - Råvarekvalitet og fordærvelse
KW - Patulin
KW - Penicillium expansum
KW - Æbler
KW - Frugter og grøntsager
KW - Æblemost
M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation
ER -
ID: 184914348