Kost og Spisevaner på Læsø

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterResearch

Standard

Kost og Spisevaner på Læsø. / Stoklund, Bjarne.

Kost og Spisevaner i 1800 tallet. ed. / Ole Hyldtoft. Museum Tusculanum, 2010. p. 145-182.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterResearch

Harvard

Stoklund, B 2010, Kost og Spisevaner på Læsø. in O Hyldtoft (ed.), Kost og Spisevaner i 1800 tallet. Museum Tusculanum, pp. 145-182.

APA

Stoklund, B. (2010). Kost og Spisevaner på Læsø. In O. Hyldtoft (Ed.), Kost og Spisevaner i 1800 tallet (pp. 145-182). Museum Tusculanum.

Vancouver

Stoklund B. Kost og Spisevaner på Læsø. In Hyldtoft O, editor, Kost og Spisevaner i 1800 tallet. Museum Tusculanum. 2010. p. 145-182

Author

Stoklund, Bjarne. / Kost og Spisevaner på Læsø. Kost og Spisevaner i 1800 tallet. editor / Ole Hyldtoft. Museum Tusculanum, 2010. pp. 145-182

Bibtex

@inbook{096ba1a0205211df8ed1000ea68e967b,
title = "Kost og Spisevaner p{\aa} L{\ae}s{\o}",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, F{\o}demidler, Spisevaner, S{\o}fartssamfund, L{\ae}s{\o}",
author = "Bjarne Stoklund",
year = "2010",
language = "Dansk",
pages = "145--182",
editor = "Ole Hyldtoft",
booktitle = "Kost og Spisevaner i 1800 tallet",
publisher = "Museum Tusculanum",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Kost og Spisevaner på Læsø

AU - Stoklund, Bjarne

PY - 2010

Y1 - 2010

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - Fødemidler

KW - Spisevaner

KW - Søfartssamfund

KW - Læsø

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 145

EP - 182

BT - Kost og Spisevaner i 1800 tallet

A2 - Hyldtoft, Ole

PB - Museum Tusculanum

ER -

ID: 18176022