Podcast: Latin X #1 – Brasilien og kuppet indefra, del 1-3

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Research

Standard

Podcast: Latin X #1 – Brasilien og kuppet indefra, del 1-3. Wink, Georg Walter (Participent/performer). 2020.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Research

Harvard

Wink, GW, Podcast: Latin X #1 – Brasilien og kuppet indefra, del 1-3, 2020, Sound/Visual production (digital).

APA

Wink, G. W. (Participent/performer). (2020). Podcast: Latin X #1 – Brasilien og kuppet indefra, del 1-3. Sound/Visual production (digital)

Vancouver

Wink GW (Participent/performer). Podcast: Latin X #1 – Brasilien og kuppet indefra, del 1-3 2020.

Author

Wink, Georg Walter (Participent/performer). / Podcast: Latin X #1 – Brasilien og kuppet indefra, del 1-3. [Sound/Visual production (digital)].

Bibtex

@misc{265949efd0e04c85840bdd89f58b84db,
title = "Podcast: Latin X #1 – Brasilien og kuppet indefra, del 1-3",
abstract = "I de f{\o}rste tre episoder udforsker v{\ae}rterne Matheus Peifer og Emil Bozard i f{\ae}llesskab med brasilieneksperten professor Georg Walter Wink, hvordan neoliberale politikere, korrupte dommere og en tendenti{\o}s presse i en f{\ae}lles front medvirkede til udemokratisk at afslutte en 13-{\aa}rig regeringsperiode for arbejderpartiet, som i sidste ende {\aa}bnede det vakuum, der muliggjorde magtovertagelsen af den h{\o}jreradikale Bolsonaro.",
author = "Wink, {Georg Walter}",
year = "2020",
month = mar,
day = "29",
language = "English",

}

RIS

TY - ADVS

T1 - Podcast: Latin X #1 – Brasilien og kuppet indefra, del 1-3

A2 - Wink, Georg Walter

PY - 2020/3/29

Y1 - 2020/3/29

N2 - I de første tre episoder udforsker værterne Matheus Peifer og Emil Bozard i fællesskab med brasilieneksperten professor Georg Walter Wink, hvordan neoliberale politikere, korrupte dommere og en tendentiøs presse i en fælles front medvirkede til udemokratisk at afslutte en 13-årig regeringsperiode for arbejderpartiet, som i sidste ende åbnede det vakuum, der muliggjorde magtovertagelsen af den højreradikale Bolsonaro.

AB - I de første tre episoder udforsker værterne Matheus Peifer og Emil Bozard i fællesskab med brasilieneksperten professor Georg Walter Wink, hvordan neoliberale politikere, korrupte dommere og en tendentiøs presse i en fælles front medvirkede til udemokratisk at afslutte en 13-årig regeringsperiode for arbejderpartiet, som i sidste ende åbnede det vakuum, der muliggjorde magtovertagelsen af den højreradikale Bolsonaro.

UR - https://solidaritet.dk/latinx-brasilien-kup-1/

M3 - Sound/Visual production (digital)

ER -

ID: 239391536