Kommentarer til "Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen": "Styrket undervisning i dansk som andetsprog m.m."

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

Standard

Kommentarer til "Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen" : "Styrket undervisning i dansk som andetsprog m.m.". / Holmen, Anne; Horst, C.

København. 2005, Andet.

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

Harvard

Holmen, A & Horst, C 2005, Kommentarer til "Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen": "Styrket undervisning i dansk som andetsprog m.m.". København.

APA

Holmen, A., & Horst, C. (2005). Kommentarer til "Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen": "Styrket undervisning i dansk som andetsprog m.m.".

Vancouver

Holmen A, Horst C. Kommentarer til "Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen": "Styrket undervisning i dansk som andetsprog m.m.". 2005.

Author

Holmen, Anne ; Horst, C. / Kommentarer til "Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen" : "Styrket undervisning i dansk som andetsprog m.m.". 2005. København.

Bibtex

@misc{80a46c6c56d3409fbe199d1aaf0dbad3,
title = "Kommentarer til {"}Forslag til lov om {\ae}ndring af lov om folkeskolen{"}: {"}Styrket undervisning i dansk som andetsprog m.m.{"}",
author = "Anne Holmen and C. Horst",
note = "H{\o}ringssvar til Ministeriet, rekvireret af Dokumentations- og r{\aa}dgivningcentret om Racediskrimination (DRC) Udgiver: Danmarks P{\ae}dagogiske Universitet",
year = "2005",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Kommentarer til "Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen"

T2 - "Styrket undervisning i dansk som andetsprog m.m."

AU - Holmen, Anne

AU - Horst, C.

N1 - Høringssvar til Ministeriet, rekvireret af Dokumentations- og rådgivningcentret om Racediskrimination (DRC) Udgiver: Danmarks Pædagogiske Universitet

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Andet bidrag

CY - København

ER -

ID: 44367523