Årsmøde 2022 efterfulgt af champagnesmagning

flaske

 

Kære medlem af Fransk Alumneforening!

Lørdag den 5. februar afholder vi årsmøde og kombinerer det denne gang med en omgang sprudlende og boblende champagnesmagning, serveret med lettere retter i tapas-størrelsen. 

Årsmødet er din mulighed for at få indflydelse på foreningens foretagender, og har du mod på selv at prøve kræfter med foreningsarbejdet, skal du være meget velkommen til selv at stille op til bestyrelsesvalget, der finder sted på mødet. 

Efter mødets afslutning holder vi champagnesmagning. Fransk Alumneforenings kasserer, Jakob Vest Berntsen, der har en fortid i den danske og franske vinbranche, vil forestå en rundrejse ud i de flydende franske herligheder, indtil arrangementet slutter omkring klokken 20.00. 

Vi glæder os til at se dig og ønsker dig et godt nytår.
Med venlig hilsen
Fransk Alumneforenings bestyrelse

Program, tid og sted

Årsmøde: Lørdag den 5. februar klokken 16.00-17.00
Champagnesmagning: Lørdag den 5. februar klokken 17.00-20.00 
Sted: Søndre Campus, lokale 24.0.11

Tilmelding

Da årsmødet er delt op i møde og champagnesmagning, er det muligt at deltage i den ene eller begge dele. 

Deltagelse i champagnesmagningen koster:
175 kr. for medlemmer af Fransk Alumneforening 
225 kr. for gæster

Sådan tilmelder du dig champagnesmagningen
Overfør deltagerbetalingen senest tirsdag 1. februar enten til Jakob Vest Berntsen via mobilepay på 26 71 69 75 eller til Fransk Alumneforenings konto i Danske Bank reg.nr. 3306 konto 3306677691  (Angiv 'champagne' i tekst i begge tilfælde). Tilmelding er bindende (pga. indkøb). 

Årsmøde 2022 dagsorden

Undervejs vil vi redegøre for foreningens aktiviteter i det forgangne år. Herefter vil vi tale om Fransk Alumneforenings virke, for eksempel hvilke arrangementer, vi planlægger at afholde i 2022 og om der er idéer til dem fra forsamlingen.

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af referent
  3. Godkendelse af dagsorden
  4. Bestyrelsens årsberetning samt fremlæggelse af regnskab
  5. Behandling af evt. indkomne forslag
  6. Valg af bestyrelse
  7. Valg af to revisorer
  8. Eventuelt

Forslag til behandling fra medlemmerne skal være bestyrelsen i hænde senest 3 uger før årsmødet og sendes til franskalumne@hotmail.com. Forslag til ændringer i kontingent vil tidligst have virkning fra og med næste kalenderår.