En aften i Syditaliens tegn

Cecilie Marie Meyer og hendes bog
Cecilie Marie Meyer og hendes bog "Mezzogiorno"

Kære medlemmer

I anledning af udgivelsen af bogen Mezzogiorno i december inviterer Italiensk Kandidatforening nu dens forfatter, Cecilie Marie Meyer, til en samtale, der foregår på coronasikker afstand på Zoom. Zoom-link sendes til de tilmeldte et par dage inden arrangementsstart. Skriv til italienskkandidat@hotmail.com hvis du mangler link eller ikke kan få det til at virke.

Vi skal høre baggårdshemmeligheder fra Syditalien, men også se nærmere på tilblivelsen af et værk, som både er en personlig beretning og et fagligt projekt. For hvordan kommer man fra personlige oplevelser til et færdigt værk? Og hvad vil det egentlig sige at være cand.mag. i italiensk?

Meyers fortælling vil blive foldet ud i samtale med Siri Rønne Christiansen, tidligere indehaver af den italienske boghandel Italo Libri og nyligt udklækket cand.mag. i italiensk.

Mezzogiorno er udkommet på forlaget Turbine, prisen er 250 kr., og den kan blandt andet købes på forlagets hjemmeside.

Om forfatteren

Cecilie Marie Meyer er født 1978, cand.mag. i italiensk og har siden 2006 arbejdet journalistisk og litterært med Syditalien som begreb. Hun skriver artikler om Syditalien for blandt andre Politiken, Berlingske, Weekendavisen og blogmediet POV International, laver rejsebøger i Politikens 'Turen går til'-serie samt holder foredrag om syditalienske emner og destinationer. Cecilie ser det som sin mission at åbne de syditalienske regioner op for de mange nysgerrige danskere, der ønsker at blive klogere på området syd for Rom, inklusive øerne Sicilien og Sardinien.

Tilmeldingen er lukket vel mødt!

Konkurrence

I anledning af arrangementet udlodder Italiensk Kandidatforening to eksemplarer af Cecilie Marie Meyers bog! Deltagelse forudsætter tilmelding til arrangementet og præmierne vil blive udtrukket umiddelbart efter. Du kan deltage ved at svare på dette enkle spørgsmål.

A presto!

Italiensk Kandidatforening