'Gud er italiener' - Foredrag med Eva Ravnbøl

 Billede af Eva Ravnbøl

I anledning af Eva Ravnbøls nyeste bog, Gud er italiener, der udkommer 14. marts, er vi i Italiensk Kandidatforening glade og stolte over at kunne invitere til en aften i selskab med Eva, der i anledning af bogudgivelsen er på besøg i Danmark. I løbet af aftenen vil der blive serveret vin og snacks.

Tid: Mandag d. 21. marts kl. 18.30-21.00

BEMÆRK; nyt lokale: Søndre Campus, Njalsgade 76, 4A.0.69, 2300 København S

ARRANGEMENTET ER OVERTEGNET, OG TILMELDINGEN LUKKET.

Deltagelse i arrangementet er gratis for medlemmer og koster 50 kr. for gæster.

Betal beløbet via netbank til Danske Bank-konto: Reg: 9570 Kontonr.: 1285 4056 eller kontant i døren.

A presto,
Italiensk Kandidatforening

Eva Ravnbøl - Gud er italiener

Eva Ravnbøl har tilbragt sit voksne liv i Italien. Her har hun stiftet familie, og her arbejder hun som korrespondent for TV 2. I Gud er italiener fortæller hun levende og personligt om det italienske land og folk, om mad, fodbold, politik, livsstil, historie, kunst og svigermødre. Om katastrofer og corona, om overlevelseskraft og skønhed. For som den italienske forfatter Luigi Barzini har sagt det: “I en verden fyldt med uorden, katastrofer og bedrag er skønheden af og til det eneste, man kan stole på". Med Gud er italiener bliver du klogere på et enestående europæisk land, og hvem ved, måske kan du endda lade dig inspirere til at leve mere italiensk selv.

Eva Ravnbøl (født 1965 i Gentofte) er en dansk journalist, korrespondent og forfatter. Hun har siden 1990 haft bopæl i Rom og fra 2011 været freelance researcher, reporter og korrespondent for TV 2 og TV 2 News.