Dansk-italiensk samtidskunst


Dansk-italiensk samtidskunst

Et panorama over moderne samtidskunst i et bilateralt perspektiv, hvor kunsten samler Danmark og Italien - en gennemgang af forandringer og strømninger, temaer og livssyn med samtiden som omdrejningspunkt for kunsten.

Formand og medstifter af Diaa, Den Dansk-Italienske Kunstforening, Charlotte Boelsgaard Steiner, taler om italiensk og dansk samtidskunst. Foreningen samarbejder med Kunstakademiet i Milano, Accademia di Belle Arti di Brera, og unge akademiuddannede kunstnere er en del af Diaas udstilling til august hos Det Italienske Kulturinstitut i Hellerup.

Kurator og kunstprofessor Andrea del Guercio's nyeste bog om kunstneren Giannetto Fieschi bliver præsenteret.

Foredragsholderen

Charlotte Boelsgaard Steiner er uddannet designer og har i 30 år drevet et indretningsfirma sammen med sin italienske mand i Milano. Hun har opbygget stor erfaring indenfor det kunstneriske område, og i 2018 var hun medstifter af den italienske kunstforening ArteMeta i Milano, hvor hun var næstformand og organiserede flere kunstudstillinger. I dag bor hun i Danmark og er blandt andet frivillig museumsvært på Museet Munkeruphus i Nordsjælland.

Der vil være vin og snacks under arrangementet.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig her!

Deltagelse i arrangementet er gratis for medlemmer, og koster 50 kr. for gæster.

Betal beløbet via netbank til Danske Bank-konto: Reg: 9570 Kontonr: 1285 4056 eller kontant i døren.

A presto,
Italiensk Kandidatforening