20 års jubilæumsfest

Italiensk flag

Sæt kryds i kalenderen, når IKF inviterer til et brag af en jubilæumsfest i den italienske ambassadørs residens fredag d. 30. august kl. 18:00 (KUN for medlemmer af sæson 24/25)

I forbindelse med jubilæumsfesten vil vi gerne opfordre alle medlemmer, der synes, det kunne være sjovt, til at byde ind med et nyt og mere professionelt logo i anledning af vores 20-års jubilæum. Det må gerne være AI-genereret. Det skal sendes til foreningens mailadresse (italienskkandidat@hotmail.com) senest d. 15. august. Alle bud bliver præsenteret til festen, og vinderen afsløres.

Aftenens endelige program er stadig under udarbejdelse, men følgende indslag er på plads:

  • Den dansk-italienske musiker Joakim Steiner vil spille for os.
  • Ambassadøren vil holde et lille oplæg om husets historie, det er netop fyldt 100 år som residens.
  • En quiz om den italienske residens.
  • Logo-konkurrence om et nyt logo til IKF.
  • Networking med andre italofile.

Deltagelse i arrangementet er KUN for medlemmer af IKF, som har betalt kontingent for sæson 24/25, og der er en deltagerbetaling på 100 kr., som går til musik, vin og aperitivo.

Tilmeldingsfristen er udløbet og hermed lukket.

OBS! indbetaling af IKF-kontingent, tilmelding og deltager-beløbet på de 100 kr. SKAL ske inden arrangementet og senest d. 27. august, da vi skal have et fuldt overblik over deltagende medlemmer til dette arrangement i den italienske Residens.

Indbetaling via netbank til Danske Bank konto:
Reg: 9570 konto nr.: 1285 4056, husk at skrive dit navn og Residens i notefeltet. (Italiensk Kandidatforening kan IKKE modtage MobilePay).

A presto,

Italiensk Kandidatforening