Karrierecrawl: FrontDesk

Dekorativt billede

  
På Tysk Alumneforenings Karrierecrawl besøger vi virksomheder og organisationer, hvor viden om tysk sprog, kultur og samfund er en efterspurgt kompetence. Formålet med besøgene er, at studerende kan samle inspiration til livet efter universitetet og at alumner kan udvikle deres faglige netværk.

Denne gang skal vi på vores karrierecrawl besøge FrontDesk, som er en softwarevirksomhed, der har specialiseret sig i at gøre livet lettere for borgere og medarbejdere i det offentlige. Deres avancerede kø- og aftalesystem er bygget til at forhindre ventetider for borgerne og mindske stress hos medarbejdere i en travl hverdag i f.eks. Borgerservice- og Jobcentre.

FrontDesk er startet i Danmark, men systemet bruges også i andre lande som Tyskland, Norge og Canada. I 2019 tog den første tyske kunde systemet i brug og siden er der kommet flere til. FrontDesk er især repræsenteret i Nordtyskland, men har også kunder i Bayern og Rheinland-Pfalz. Det tyske hold består af tre tyske medarbejdere bosat i Tyskland samt to danske medarbejdere, der begge taler tysk og bor i Danmark.

Efter en introduktion til FrontDesk og arbejdet i virksomheden, vil der være mulighed for at stille spørgsmål. Derudover er det en oplagt mulighed for at netværke med medarbejderne og andre medlemmer af Tysk Alumneforening.

Læs mere om FrontDesk.

Hvis du har lyst, er der fælles afgang mod FrontDesks kontor i Skovlunde fra Nørreport Station kl. 16.00. Mødestedet er trappenedgangen nærmest Kultorvet (placeret i Frederiksborggade).

Tilmeld dig her.