Tysk litteraturcafé

Dekorativt billede

 
Mangler du tips til valget af den næste tyske bog, du skal kaste dig over? Til Tysk litteraturcafé præsenterer vi dig for et bredt udvalg af nyere tysk litteratur, hvor der er noget for enhver smag. Uanset om du allerede har bogreolen fyldt med tysk litteratur, eller om det er ved at være nogle år siden, du sidst havde en tysk bog i hånden, så har du fundet det rette sted til at blive inspireret.

Du er meget velkommen til kort at præsentere en tysk bog, som du måske er i gang med at læse netop nu og kan anbefale.

Som noget nyt vil vi i anden halvdel af Tysk Litteraturcafé koncentrere os om én udvalgt bog, der vælges blandt deltagerne til sidste litteraturcafé – og sidste gang faldt valget på Shida Bazyars roman Drei Kameradinnen (2021), der handler om tre unge kvinder med migrationsbaggrund, deres ubetingede venskab og tysk identitetspolitik.

Bogen er tilgængelig til at købe hos fx Saxo, men du kan også lytte til bogen på Spotify gratis. Du kan læse mere om Shida Bazyars roman hos Deutschlandfunk Kultur.

Som altid serverer vi et udvalg af forskellige snacks og tysk vin.

Deltagelse er gratis for studerende medlemmer, men koster 30 kr. for andre medlemmer. Betaling skal ske til MobilePay Box 9569QT. Angiv “navn + Tysk litteraturcafé 20.4.2023” i kommentarfeltet.

Tilmeld dig her.