Patulin i æblemost
Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
Dokumenter
- patulin-i-aeblemost-web-endelig
Forlagets udgivne version, 839 KB, PDF-dokument
Patulin er et naturligt giftstof, der bl.a. produceres af svampen Penicillium expansum i lagrede æbler. Artiklen gennemgår de forhold, der påvirker indholdet af patulin i æblemost, bl.a. høstmetoder, lagringsforhold, sortering og håndtering i mostprocessen. Der gives en vejledning i, hvordan man minimerer risikoen for patulin-udvikling i æblemost.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 16 okt. 2017 |
Status | Udgivet - 16 okt. 2017 |
Bibliografisk note
Senest ændret: 16/10/2017
- Råvarekvalitet og fordærvelse - Patulin, Penicillium expansum
- Æbler
- Frugter og grøntsager - Æblemost
Forskningsområder
Links
- http://www.gartnertidende.dk/frugtbaer/faglig/2017/patulin-i-aeblemost#.WfMhn01lKpo
Forlagets udgivne version
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 184914348